Forside
  Massage
  Sundhedsprofil
  Personlig træning
  Vægtkontrol
  Erhverv
  Om fedtness.dk
  Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vægtkontrol – lækker til sommer

Optimer din ernæring - Maksimer dit potentiale
Få mere ud af livet med fedtness.dk

  • Målrettede løsninger for alle
  • Driller badevægten?
  • Føler du dig træt og uoplagt?
  • Føler du, at du ikke får det maksimale ud af din hverdag?

Hver person, der ønsker sig en anden figur, har forskellige historier, samt forskellige behov. Mange af de slankekure man kan læse om i bladene, eller ser på Internettet, er lavet ens for alle. Dette er grunden til at mange mennesker ikke føler en virkning efter de har prøvet det. I Fedtness.dk har vi mange års erfaring med at skræddersy et vægtkontrolprogram til den enkelte person ud fra personens egne mål, erfaringer og livsstil. Det er derfor vi i Fedtness.dk kan garantere et topprofessionelt vægtkontrolprogram. Vi laver også programmer, hvis du gerne vil op i kropsvægt, eller bare vil leve sundt.
Udover en decideret kostplan tilbyder vi også en kostplan sammensat med produkter fra Herbalife.

Information om Herbalife:
Herbalife er verdensførende med 32 års erfaring inden for vægtregulering og ernæring. Herbalife tilbyder en bred vifte af produkter, som understøtter en sundere livsstil. Herbalife er skabt af førende ernæringsspecialister og hjælper med at dække dit personlige daglige behov for proteiner. Det giver en effektiv vægtregulering. ShapeWorks™ løsningen inkluderer også en personlig vejleder, som kan rådgive og motivere dig hele vejen mod succes.

Der, hvor Herbalife adskiller sig fra mængden er, at det ikke er et slankemiddel, men et kosttilskud. Dvs. at man taber sig ved, at kroppen får al den næring, vitaminer og mineraler, som den har brug for. Man bliver altså sund og får den ønskede kropsvægt på samme tid. Med Herbalife´s produkter følger der grundig vejledning og al den motivation og hjælp, der måtte være brug for.
Er du interesseret i at høre mere? Kontakt da Anders på telefon: 50 32 92 32